2010. január 19., kedd

Ha szerkezetkész házat szeretnél...

... akkor is tudunk segíteni!

Ugyanis nem csak a telket áruljuk, de ha kéred, szerkezetkész állapotig felépítjük a házat.
Illetve nem mi, de vállaljuk a lebonyolítását. Lássuk csak, hogy nézne ez ki!



Jelenleg érvényes építési engedélyünk lenne a kiindulópont.
Azért csak a kiindulópont, mert a belső terek, beosztások, funkciók azért még változtathatóak. Mindössze az épület "tömege" - azaz, hogy mekkora legyen a ház, hol helyezkedik el a telken, nagyjából hová kerülnek az ajtók, ablakok - kell, hogy változatlan maradjon. Vagyis nyugodtan felcserélheted a terven szereplő konyhát a nappalival, a hálót a gyerekszobával, vagy a háztartási helyiség helyett nyerhetsz egy dolgozó szobát. Kívülre pedig nem kell téglaborítás, ha akarod, akár terrakotta színre is festheted az épületet. A lehetőségeknek csak a Te fantáziád szab határt!

Ugyanakkor nem kell tervezőt keresned, terveztetned, skiccelned, engedélyeztetni a tervet, ki tudja, hány hivatalban kivárni a sort...


A kivitelezésre jelenleg érvényben van egy árajánlatunk, így ez a vállalkozó fel tudja építeni az épületet, a kialkudott áron.
Tehát Neked nem kell árajánlatokat kérni, ismerősöket faggatni, kutatni építési vállalkozó, mesteremberek után. Megbízható, jó munkát végző embert tudunk ajánlani erre a munkára. Megnézheted a telken lévő két szomszédos házat. Ezeket más-más kivitelező készítette, mindkettővel jó a kapcsolatunk, és vállalnák a harmadik ház felépítését is.


Nem kell állandóan, nap mint nap kint lenned egy építkezésen, aggódva, hogy mit és hogyan építenek fel a munkások. Te már egy szerkezetkész házat veszel, tehát az építkezés jó részében nem kell részt venned. Ez nagyon nagy meló tud lenni, nyolc órás munka mellett elképesztően nehéz kivitelezni, így mindenképpen érdemes ezen elgondolkodni.


Szóval, szeretnél egy szuper helyen egy jó kis házat szerkezetkészen felépítve Budafokon?

Ha ezt választod, és nem csak a telket szeretnéd, akkor az ár: 29 mill. Ft


Ha bárkit érdekel, vagy kérdéseid vannak a fent leírtakkal kapcsolatban, kérlek keress az alábbi telefonszámon:
+36 30 221 7769
Egy komoly kérésem azonban van: ha tényleg érdekel a telek vagy a rá építhető ház, kérlek, NE zárkózz el egy személyes találkozástól. A helyszínen vagyok szinte bármikor húsz percen belül, és az egész nem kerül többe Neked se fél óránál. Így viszont elkerülhetők a félreértések, segíthetek ha kérdéseid vannak. Sok munkám, szívem-lelkem benne van ebben az ügyben, kérlek, ennyire légy tekintettel rám Te is! Köszönöm!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése