2010. január 14., csütörtök

Ha csak a telket veszed meg…

Nos, a múltkori bejegyzésben szereplő leírás talán túlságosan is rövid és velős volt, nem?
Lássuk, milyen lehetőségeid vannak, ha szeretnél egy szuper telket Budafokon!

"Hogy is néz ez ki?"

A telekrész alakja majdnem négyzet, kb. 20x20 méteres, de a szárai nem teljes derékszöget zárnak be. (Paralelogramma - emlékszik még valaki matekból???) Az utcafront tehát 20 méter hosszan nyúlik el. Ez egy újonnan megnyitott utca, amit folyamatosan épít ki az önkormányzat. A telek enyhén lejt az utca irányába - de nagyon picit.



"Hiszen ez csak egy telek!"
Nos nem, nem csak egy telket kapsz. Jelenleg már a pinceszintet is felépítettük. Ez rengeteg földmunkát (ásás, kihordás, föld elvitetése) jelentett. A pince fölfalazva, szigetelve, stb. A pin
ce faláig elvezettük a gáz-, és vízvezetéket, a csatornát. Ezek már csak arra várnak, hogy ha kiépülnek hozzájuk a belső vezetékek, csövek, akkor rájuk kössük. Tehát nem a "telken" van valahol egy csonk, amire rá kell kötni, ásni, csöveket fektetni, stb. Hanem a háznál, készen. A villany földkábelen a telekhatárhoz van elhozva.


"De mihez kezdhetek én ezzel?"
Jelenleg érvényes, engedélyes tervünk van egy ház felépítésére. Tehát nem kell terveztetni, engedélyeztetni, stb. Csak felépíteni a házat. Ezzel hónapokon át tartó munkától kíméled meg magad. Különösen hosszadalmas az önkormányzattal, hivatalokkal való egyeztetés.Ráadásul a belső terek egyénre szabhatók, a saját elképzelésed szerint szabadon alakíthatók. Fontos még tudnod, hogy az építési engedély kiadása óta szigorúbb lett a környék építési szabályzata. Ha most szeretnél hasonlóan házat, csak ikerházat lehetne felépíteni egy telekrészre.


Jól hangzik, nem?

"De mennyibe is kerül akkor a telek?"

A telek jelenlegi állapotában, a pinceszintig kész házzal 21,8 millió Forintért eladó.

Ha bárkit érdekel, vagy kérdéseid vannak a fent leírtakkal kapcsolatban, kérlek keress az alábbi telefonszámon: +36 30 221 7769
Egy komoly kérésem azonban van: ha tényleg érdekel a telek vagy a rá építhető ház, kérlek, NE zárkózz el egy személyes találkozástól. A helyszínen vagyok szinte bármikor húsz percen belül, és az egész nem kerül többe Neked se fél óránál. Így viszont elkerülhetők a félreértések, segíthetek ha kérdéseid vannak. Sok munkám, szívem-lelkem benne van ebben az ügyben, kérlek, ennyire légy tekintettel rám Te is! Köszönöm!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése