2010. március 6., szombat

Szobák a szerkezetkész házban

A legjobb dolog, ha az ember egy eladó telket megvesz, az az, hogy elképzelheti, milyen lenne álmai háza. Ha azt választod, hogy inkább szerkezetkész házat veszel, a lényeges döntéseket még mindig Te fogod meghozni. Arról még nem beszéltem, hogy milyen szobák szerepelnek a terven, ha van kedved, nézd végig még egyszer. És persze kerestem néhány képet, mindenképpen fusd át őket, hátha ötleteket adnak Neked!


Látod? Az emeleten három szoba található. Igen, a tervező "háló"-nak nevezte el őket, de persze majd Te adod meg nekik a végső funkciót.
Ami fontos: nem a nappalival egy térben, hanem praktikusan az emeleten találhatók, ahová vissza lehet vonulni, ahová nem kíváncsiskodnak fel a vendégek.
Az egyik elbújós, kuckózós, amit a két ablakon besütő napon kívül még a kémény is melegít. A másik napsütötte, négy ablakkal a világra. A harmadikhoz pedig egy erkély is csatlakozik, ahová kisétálhatsz, ahonnan kinézhetsz az utcára, kiülhetsz, pihenhetsz.

Te mire használnád a szobákat?Nyilván lenne köztük hálószoba is. Talán ilyen:


Vagy inkább ilyen?:


És mit szólnál egy ilyen merész és extrém ágyneműhöz? ;-)


Persze lehet, hogy gyereked, gyerekeid vannak, és akkor szükséged lenne a számukra is egy szobára. Hogyan rendeznéd be? Talán így:


Vagy így?:


Sokszor viszed haza a munkát? Esetleg otthonról dolgozol? Akkor egy nyugodt dolgozó szobát is kialakíthatsz itt.



Nos, ugye hogy jó tervezgetni? Ne feledd, a döntés a Te kezedben van, bármi lehet még ebből a szerkezetkész házból, ebből az eladó telekből.

Ha bárkit érdekel, vagy kérdéseid vannak az ingatlannal kapcsolatban, kérlek keress az alábbi telefonszámon:
+36 30 221 7769
Egy komoly kérésem azonban van: ha tényleg érdekel a telek vagy a rá építhető ház, kérlek, NE zárkózz el egy személyes találkozástól. A helyszínen vagyok szinte bármikor húsz percen belül, és az egész nem kerül többe Neked se fél óránál. Így viszont elkerülhetők a félreértések, segíthetek ha kérdéseid vannak. Sok munkám, szívem-lelkem benne van ebben az ügyben, kérlek, ennyire légy tekintettel rám Te is! Köszönöm!


A képek forrása: Freshome

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése