2010. február 13., szombat

Nappali

Te milyennek tervezed álmaid családi házát? Szeretnél egy nagyon jó helyen telket venni? Vagy már egy szerkezetkész házat szeretnél? A mi telkünk érvényes építési engedéllyel eladó, és ez azért jó, mert még szabadon változtathatsz akár a belső tereken is. Most engedd szabadon a fantáziád, és kicsit gondold végig, milyen nappalit szeretnél...


A nappali fontos része a háznak. Ide érkeznek a vendégek. Itt gyűlik össze a család. Itt rogysz le a kanapéra. Innen nézel ki a kertedre. Egy nagy, központi hely, ami mindenkit összehoz, és lehetőséget teremt az együttlétre.

Lássuk, mi hogyan terveztük el - de ne feledd, Te még változtathatsz ezen!

A nappaliba az előszobából léphetsz be. Nem közvetlenül a kertből, vagy az utcáról. Innen nyílik a lépcső, ahonnan fölmehetsz a hálószobákba. De közvetlen kapcsolata van a kerttel is - a terasz segítségével. A konyha is ide nyílik. Tehát a teljesen központi elhelyezkedés is erősíti funkcióját.


Az egyik kedvenceim a nappaliban az ablakok. Van három nagy ablak, amik a nyugati oldalra néznek, és ezeken keresztül a kertre látsz ki. De a déli oldalon van a legjobb rész: három nagy, földig érő ablak - illetve az egyik az ajtó, amin keresztül a teraszra juthatsz ki. Amikor ezt megmutatta a tervezőnk, elmosolyodott, és azt mondta: "Nézd, olyan lesz, mint egy üvegpalota!" Azóta se találtam erre jobb kifejezést. Gyönyörű, nagy ablakok, amin keresztül beömlik délről a fény, amik összekötik a belső teret a külvilággal, így még tágasabbá és világosabbá varázsolják a nappalit.


A másik kedvenc részem a kandalló. Ott van a helye a lépcső mellett, középen. Azon az egy falon, amin nincs természetes fényforrás - így a kandallóban lobogó fahasábok fénye még nagyobb hangsúlyt kap, kedvessé és otthonossá varázsolja az egész belső teret. Meleget nyújt, hívogat.

Számomra nagyon fontos, hogy időnként leülhessen egy asztalhoz a család. Nem beszélve arról, ha vendégeket hívok, szeretem őket vendégül látni. Ezért mindig is úgy terveztem, hogy a nappalimban legyen helye egy tágas, nagy étkező asztalnak. A tervrajzon bejelölt hely akár ideális is lenne számára: közel a konyha, közel a terasz - könnyű tálalni, és lehet folytatni a bulit kint vagy bent - kinek hogy tetszik!

Persze van elég hely egy tágas kanapénak és néhány polcnak, TV-nek, rakodó felületnek is.


Te hogy rendeznéd be ezt a nappalit? Vannak bútoraid, amihez már ragaszkodsz? Vagy ide teljesen új dolgokat szeretnél? Milyen színűek lennének a falak? Hát a kanapéd?
Lazíts egy kicsit, engedd, hagy vezessen a képzeleted... Ugye, hogy kéne egy ilyen ház mindenkinek?

Ha bárkit érdekel, vagy kérdéseid vannak az ingatlannal kapcsolatban, kérlek keress az alábbi telefonszámon:+36 30 221 7769
Egy komoly kérésem azonban van: ha tényleg érdekel a telek vagy a rá építhető ház, kérlek, NE zárkózz el egy személyes találkozástól. A helyszínen vagyok szinte bármikor húsz percen belül, és az egész nem kerül többe Neked se fél óránál. Így viszont elkerülhetők a félreértések, segíthetek ha kérdéseid vannak. Sok munkám, szívem-lelkem benne van ebben az ügyben, kérlek, ennyire légy tekintettel rám Te is! Köszönöm!



Mert mindenkinek jár egy nappali! ;-)

1 megjegyzés:

  1. I am by name Miss jane, And I am so happy to testify about a great spell caster that helped me when all hope was lost for me to unite with my ex-boyfriend whom I love so much. I had a boyfriend that love me so much but something terrible happens to our relationship one afternoon when his friend that was always trying to get to me was trying to force me to make love to him just because he was been jealous of his friend that I was dating and on the scene my boyfriend just walk in and he thought we had something special doing together, I tried to explain things to him that his friend always does this whenever he is not with me and I always refuse him but I never told him because I did not want the both of them to be enemies to each other but he never believed me. he broke up with me and I tried times without numbers to make him believe me but he never believed me until one day I heard about the DR. AKHERE and I emailed him and he replied to me so kindly and helped me get back my lovely relationship that was already gone for two months. Email him at: AKHERETEMPLE@gmail.com or call / WhatsApp: +2349057261346

    VálaszTörlés